Bootservices

Onderhoud

Nieuw lakwerk Makma sloep

Bij jachtwerf De Hoop zijn we gespecialiseerd in alle soorten onderhoud. Kwaliteit staat bij ons voorop en zijn u vriendelijk van dienst. Het onderhouden van een boot kost vaak veel tijd maar dient voor een optimaal gebruik regelmatig te worden gedaan.

Wassen, poetsen, timmerwerkzaamheden, schilderswerkzaamheden, motorservice. De Hoop is een allround watersport bedrijf voor alle type boten. De Hoop is voorzien van een professionele botenkraan. Ook onze motor en timmerwerkplaats zijn gevestigd onder 1 dak. Met onze faciliteiten en een team waar we trots op zijn heten we iedere watersporter van harte welkom.

Reparatie

Polyster gelcoat reparatie

Bij optische of technische schade aan uw boot of motor staan wij graag voor u klaar. Denk aan schadeherstel van o.a. lakwerk, interieur, bekleding, elektronische of motorische reparaties. Vaak zijn de kosten voor schadeherstel te verhalen op uw verzekering.

Zo snel mogelijk weer het water op!

Eventueel kan transport naar onze werkplaats geregeld worden of voeren we de reparatie uit op locatie. In principe kunnen wij alle soorten schade herstellen. Belangrijk is dat u zo snel mogelijk weer kunt ontspannen op het water!

Zomerstalling

Ligplaats in onze haven

Bent u op zoek naar een veilige ligplaats in een mooie groene omgeving? Onze gezellige jachthaven heeft ligboxen voor c.a. 40 boten. Elk seizoen of het hele jaar door bieden wij ligplaatsen aan op afgesloten terrein.

U vaart vanuit onze jachthaven binnen nog geen 10 minuten de grachten van Amsterdam binnen of u vaart naar grotere plassen als de Westeinderplassen te Aalsmeer, Braassemermeer of de Kaag. De haven is gevestigd binnen een prachtig watersportgebied. De meeste boten in onze haven hoeven geen rekening te houden met draaitijden van bruggen en sluizen binnen het gebied. Denk aan de grachten van Amsterdam, Aalsmeer en de Amstel. Zo biedt het watersportgebied 24/7 ruimte voor ontspanning. De haven is voorzien van walstroom mogelijkheden. Ook is er dagelijks personeel aanwezig. Er is voldoende parkeergelegenheid en een goede verbinding met het Openbaar vervoer (Halte VU).

Winterstalling

winterstalling in onze loods

Gedurende het winterseizoen bieden wij de mogelijkheid uw boot te stallen in onze loods of op afgesloten terrein in onze haven. Indien gewenst kunnen we tijdens deze periode eventueel groot onderhoud of reparaties uitvoeren. We zorgen ervoor dat u het komende seizoen weer zonder problemen kunt varen.

Neem voor meer informatie contact met ons of kom eens langs bij onze haven aan het Nieuwe Meer.

Verkoopbemiddeling

verkoopbemiddeling
Uw boot verkopen? Graag bieden wij de mogelijkheid om de volledige zorg van verkoop op ons te nemen. We plaatsen de boot in onze showroom en begeleiden het verkooptraject. - advertentie met uitegebreide fotopresentatie - potentiƫle kopers in direct contact met De Hoop - doorplaatsing op diverse websites o.a. boten.nl / marktplaats en internationaal zoals boatshop24.com Bel of mail voor meer informatie!